Mediterranean

A hymn to the beauty and scents of our land: this precious treatment contains only the best of the Mediterranean. It has a relaxing and rebalancing action, enriched by the purest essential oils of orange and lemon. Your skin will be more supple and scented, while you will be lulled into a pleasant state of […]

Skin Deep

The massage that every woman desires, enhanced by Podostrigiles, to feel more beautiful, toned, without the imperfections of cellulite. Treat yourself to an incisive and beneficial ritual that exploits the active principles of orange, fennel, arnica and juniper, elasticising the tissues, contrasting the accumulation of fat and removing the stagnation of liquids. Mei’s innovation for […]

The Tree of Life

The sap flows inside our body as through the branches of a tree. This ritual stimulates the energy meridians with the Podostrigiles, restoring the flow of energy to its original strength. The precise manual techniques are enhanced by the action of warm mud made from Italian green clay, three types of algae and eight essential […]

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Intervention carried out using the funding:

POR FESR – “Bando per l’attivazione, sviluppo, consolidamento di aggregazioni di PMI per interventi che favoriscano l’orientamento alla domanda turistica e ai mercati internazionali”

Asse 3
Competitività dei sistemi Produttivi

Azione 3.3.4 – Sostegno alla competitività delle imprese nelle destinazioni turistiche, attraverso interventi di qualificazione dell’offerta e innovazione di
prodotto/servizio, strategica ed organizzativa Sub-Azione D “Promozione”
DGR 1426 del 01/10/2019 – progetto di aggregazione finalizzato alla alla promo-commercializzazione di prodotti turistici sviluppati all’interno del network di imprese Visitproseccohills.it

Spesa ammessa: € 592.700,00
Contributo ammesso: 296.350,00

PASQUA 2023

Antipasti

 Carciofino stufato

 Cheesecake all’Acciuga del Cantabrico,

e terra di Cipolle Caramellate

Composta di Asparagi in Vasocottura

e Maionese d’Uovo sodo

 Primi

 Riso Venere al Cedro e Basilico

con Giardino di Verdure

Gnocchi alle Erbette Spontanee

spuma di Piave Stravecchio e Perle di Mostarda di Frutta

 Secondi

 Filetto di Maiale al Pesto di Primavera

Gateau di Patate all’Erba Cipollina e

Costolette d’Agnello panate ma non fritte  

  Dolce

  Tortino cuore morbido al Cioccolato con Gelato alla Crème Brulè e coulì di Fragole marinate al Rhum

 

MENU DEGUSTAZIONE CON ABBINAMENTO VINI 85 €

SOLO MENU bevande escluse 70 €

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